maanantai 19. elokuuta 2013

Galaxy on my nails

Oon aina jäänyt ihastelemaan toisten tekemiä galaksi-kynsiä, kun ne on aina niin erilaisia ja kauniita. En oo oikeastaan nähny yksiäkään epäonnistuneita tekeleitä. Pakkohan munkin oli sitten koittaa ja voi vitsit, niistä tuli upeet! Aikaa näihin meni ehkä puolisen tuntia kun lasketaan mukaan aluslakan kuivuminen. Eli siis hurjan nopeet tehdä ja lopputulos on ihan fantastinen. Vai mitä ootte mieltä?


 Mietein aluksi että taisin valita ihan väärät lakat näihin kynsiin kun ei ne oikein tykännyt erottua toisistaan. Melkein kaikissa näkemissäni galaksi-kynsissä on värit erottunut todella hyvin toisistaan ja sellaista lopputulosta mäkin hain, mutta oon tyytyväinen että valitsin juuri nää lakat koska näistä tuli ihanan mystiset kun sieltä täältä vilahtaa eri sävy kun näitä tuijottelee. Sävyt uppos toisiinsa tosi hyvin.


Näitä kynsiä jää kyllä helposti tuijottamaan.. En ois uskonut että nämä onnistuu näin hyvin. Mietein että mahtaakohan lopputuloksesta edes erottaa mistä on kyse, mutta kyllähän näistä tunnistaa usvaisen tähtitaivaan vaikka silmät kiinni! (hetkonen?)

Osasyy lakkojen yhteensulautuvuuteen löytyy tietystikkin siitä että parhaimmin erottuvat sävyt on toistensa sukulaisia. Käytössä oli siis Lm nro13, nro14 ja nro12, sekä lisäksi Rimmel Londonin Silver bullet. Toi hopeahileinen Lm toimi päälimmäisenä tuomassa hieman kimallusta avaruuteen ja muut toimivat väriusvana. Lisäksi tein vielä pilkkuja valkoisella lakalla.

 Toivottavasti ootte yhtä ihastuksissanne näistä kuin minäkin!

14 kommenttia:

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)