maanantai 27. toukokuuta 2013

Burberry Tutorial

Kyselin viime postauksessa, että mistä kynsistä haluttaisiin tutoriaali niin nyt on ainakin Burberryt ja Kärpässienet ilmoitettu jotenka ryhdyin tuumasta toimeen. Burberryt oli mainittu ennen joten ajattelin myös toteuttaa niiden tuton ennen. Kärpässienet ilmestyvät myöhemmin. :)

Akryylimaalit eivät ole välttämättömiä mikäli omistaa jonkinlaisia nail art -kynsilakkoja joissa on ohut sivellin. Suosittelen kuitenkin akryyleja sillä viivojakin tehdessä saattaa käydä kämmejä ja akryylivärin saa helposti vedellä pois ilman että pilaa alla olevaa kynsilakkaa. Ruskea kynsilakka muuten sopisi paremmin Burberryn tyyliin, mutta tein itse tollasella vaalealla kun en omista sopivaa ruskeaa.










Sitten lakkauksen päälle voi lisätä vielä hilelakkaa niin kuin mä oon lisännyt (katso ekasta kuvasta) ja ehdottomasti on muistettava päällyslakka ettei akryylivärit pääse lohkeilemaan irti!

Tein vähän hutasten ton punasen viivan niin siittä jäi vähän röpelöinen ja se on paksumpi tuolta ylhäältä mutta kun tää on vaan malli niin en jaksanut ruveta siistimään. Noi akryylivärit saa kyl tosi hyvin siistittyä kun ottaa siveltimen päähän vettä ja sutii siitä kohdasta mistä väriä pitäisi saada pois.

Ja eikun kokeilemaan! ;)

1 kommentti:

  1. Annoin sulle tunnustuksen mun blogissa :)
    http://oonav.blogspot.fi/2013/05/i-your-blog.html

    VastaaPoista

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)